Inkoop

Wij kopen antieke of vintage artikelen uit diverse periodes graag in, want we zijn altijd op zoek naar leuke en mooie spullen. Vaak worden ons goederen aangeboden die over zijn na het overlijden van een familielid. Ook kan een verhuizing een reden zijn om artikelen van de hand te doen.

Wij doen niet aan waardebepaling of taxatie van serviesgoed. Daarvoor moet u bij andere instanties zijn. Het heeft dus geen zin om ons foto's te sturen en hiernaar te vragen.

Onze belangstelling gaat vooral uit naar serviesgoed van Nederlands fabrikaat uit de Art Decó periode. Ook Duits serviesgoed uit de Bauhaus periode is welkom. Bloemetjes en andere buitenlandse serviezen hebben NIET onze interesse. Voor Nederlands glaswerk, klokken uit de Art Decó periode of Amsterdamse School, spiegels en lampen hebben we ook belangstelling.

Serviesgoed met veel beschadigingen is niet interessant voor ons. 

 

 

 

 

 

Misschien is het verstandig om ons eerst eens te bellen of te mailen (met foto's) voordat u alles door de kringloop laat halen. Wij geven een redelijke prijs en halen de spullen vanzelfsprekend bij u op. Verpakken doen we zelf, we nemen materiaal mee! Stuur ons enkele foto's via de mail.

Wilt u meer weten over wat en hoe we inkopen? U kunt ons mailen via info@vijfsparren.nl of we zijn telefonisch te bereiken op 06-50693362

MOOIE DINGEN, DAAR HOUDEN WIJ VAN!!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 De Vijf sparren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel