Oude en antieke Klokken

Het klokkenassortiment van De Vijf Sparren is onder te verdelen in diverse catagoriën:

  • Antieke pendules, schoorsteenmantel klokken vanaf de jaren '20, meestal met een Duits of Engels uurwerk.
  • Oude Art Deco pendules, pendules met bijzondere vormen en ook vaak uitgevoerd met chroom elementen. Diverse houtsoorten worden gecombineerd tot een verrassend geheel.
  • Amsterdamse school pendules, dit zijn antieke pendules uit de periode 1910 tot 1930. Herkenbaar aan hun hoekige stijl en het gebruik van verschilende houtsoorten.
  • Oude regulateurs uit de periode 1920 t/m 1960.

 

 

 

 

Alle vintage en antieke klokken zijn in een uitstekende staat. In ons reparatieatelier zijn de uurwerken volledig gereviseerd, gereinigd en waar nodig gerepareerd. U krijgt dan ook 1 jaar volledige garantie op het uurwerk.

Alle kasten zijn waar nodig gerepareerd/ gerestaureerd en dusdanig behandeld dat ze er weer bijna als nieuw uitzien. De lunettes en andere messing of chroom delen zijn ultrasonisch gereinigd en hebben daardoor hun oude glans weer terug.

Natuurlijk blijven het oude en antieke klokken die al een leven achter zich hebben en dat blijft altijd zichtbaar. Dat is dan ook de charme van een klok die vaak ruim 100 jaar oud is.

Voor de verzending rekenen we €. 9,50 en dit is op eigen risico. De klok wordt goed verpakt en verzekerd verzonden. Liever hebben we dat u een klok komt halen.

Wij zijn iedere maandag en vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor een afwijkende tijd maakt u telefonisch of via de mail een afspraak.

Heeft u vragen of opmerkingen over vintage en antieke klokken van De Vijf sparren dan mag u bellen 06-34178347 of mailen info@vijfsparren.nl.

We staan graag voor u klaar.

MOOIE DINGEN, DAAR HOUDEN WIJ VAN!!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 De Vijf sparren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel