Openingstijden De Vijf Sparren

Veel mensen zullen denken bij Mussel, waar ligt dat eigenlijk en wat is daar te beleven.... Nou Mussel is een dorp in oost Groningen tussen Onstwedde en Musselkanaal aan de rand van het prachtige Westerwolde. Nu is dat op zich niet zo spectaculair dus gaan we u een beetje op weg helpen.

In Mussel vindt U diverse bedrijven op het gebied van buiten leven, bouwen en hobby. Vanuit Mussel bent u in een wip in Bourtange of Sellingen met prachtige terrassen en heerlijke koffie. Volgt u de schitterende doorgaande weg dan komt u uit in Ter Apel met zijn klooster en daar tegenover hotel restaurant Het Boschhuis waar u heerlijk kunt verblijven en van waaruit u heerlijk kunt rondzwerven in de omgeving.

 

 

 

 

Verder rondom Mussel prachtige fiets,- en wandelgebieden en een schitterende camping.... Zo kunt u van een bezoek aan De Vijf Sparren een heerlijk dagje uit of weekend weg maken!   

Ons adres is Musselweg 142, 9584 AH te MUSSEL. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de overzijde van de weg in de stevige. U wandelt via het grindpad naar ons houten bedrijfsgebouw.

 

 

 

 

In ons houten bedrijfsgebouw vindt u een grove doorsnede van datgene wat we op internet aanbieden en vaak meer. Ook is hier ons reparatie/restauratie atelier, gespecialiseerd in horloges en klokken.

We zijn geopend op maandag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Maak een afspraak op een afwijkende tijd die u het beste uitkomt:

  • Mail: info@vijfsparren.nl 
  • Telefonisch: 06-50693362
  • U kunt bij ons contant en met uw pinpas betalen.

U bent van harte welkom.

MOOIE DINGEN, DAAR HOUDEN WIJ VAN!!

Wij delen het pand met Optitime Horloges en Timeparts horloge,- en klokonderdelen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 De Vijf sparren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel