Openingstijden De Vijf Sparren

Veel mensen zullen denken bij Mussel, waar ligt dat eigenlijk en wat is daar te beleven.... Nou Mussel is een dorp in oost Groningen tussen Onstwedde en Musselkanaal aan de rand van het prachtige Westerwolde. Nu is dat op zich niet zo spectaculair dus gaan we u een beetje op weg helpen. In Mussel vindt U diverse bedrijven op het gebied van buiten leven, bouwen en hobby. Vanuit Mussel bent u in een wip in Bourtange of Sellingen met prachtige terrassen en heerlijke koffie. Volgt u de schitterende doorgaande weg dan komt u uit in Ter Apel met zijn klooster en daar tegenover hotel restaurant Het Boschhuis waar u heerlijk kunt verblijven en van waaruit u heerlijk kunt rondzwerven in de omgeving.

Verder rondom Mussel prachtige fiets,- en wandelgebieden en een schitterende camping.... Zo kunt u van een bezoek aan De Vijf Sparren een heerlijk dagje uit of weekend weg maken!   

Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag tussen 11.00 uur en 17.30 uur geopend. Voor een tijd die u het beste uitkomt maken we graag een afspraak met u. Ons adres is Musselweg 142, 9584 AH te MUSSEL. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de weg. U wandelt via het grindpad naar ons houten bedrijfsgebouw.

Ons pand is ook bereikbaar voor rolstoelgebruikers.

 

 

 

 

 

U kunt bij ons contant en met uw pinpas betalen.

In ons houten bedrijfsgebouw vindt u een grove doorsnede van datgene wat we op internet aanbieden en vaak meer. Ook is hier ons reparatie/restauratie atelier, gespecialiseerd in horloges en klokken.

Wilt u iets speciaals zien, iets wat uw buitengewone interesse heeft, geef dat dan even door via de mail (info@vijfsparren.nl) of telefonisch: 0599-768532 dan zorgen wij dat dit voor u klaarstaat.

Uw gastvrouw is Nel van Rijn en uw gastheer is Hugo Schockman.

U bent van harte welkom.

MOOIE DINGEN, DAAR HOUDEN WIJ VAN!!

Wij delen het pand met Optitime Horloges.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 De Vijf sparren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel